Snapchatfilter til fest! Slik lager du ditt eget

Har du en liten «designerspire i magen», kan du bruke Photoshop og designe ditt helt egne Geofilter fra bunnen av – eller bruke Snapchats innebygde Creative Studio.

Hopp til hvordan du lager Snapchatfilter fra mobilen

Velg tema eller design Snapchatfilteret selv.

Før du starter; Husk at det er lurt å lage Snapchat-filteret i god tid før festen/eventen. Normalt må du laste det opp 24 timer før det skal være tilgjengelig.
Du velger enkelt hvilken merkedag filteret skal gjelde, og du får opp en rekke utgangspunkt på design. Det er da mulig å velge blant en rekke teamer, maler og design som videre kan personaliseres med tekster, bitmojier og stickere. På 1, 2, 3 har du designet et superkult Snapchat Geofilter som er klart til bruk.

Snapchatfilter til fest! Slik lager du ditt eget

Når du er fornøyd med designet ditt er det tid for å gå videre for å velge dato og klokkeslett for filteret. Finn ønsket dato i kalenderen og marker hvor lenge filteret skal være aktivt. Husk at det er lurt å lage filter i god tid før festen/eventen. Snapchat kan bruke litt tid på å godkjenne filteret ditt, og hva er vel verre enn ikke å rekke det før festen starter? Planlegg i god tid, så du er helt trygg på å rekke det i tide.

Snapchatfilter til fest! Slik lager du ditt eget

Velg område for ditt Snapchatfilter

Dato og klokkeslett er bestemt, og det er tid for å sette location for festligheten. Du velger selv om du skriver en konkret adresse, område eller by. Du får opp et kart av ønsket område og «tegner» et gjerde rundt eksakt plassering. Her har vi tegnet et gjerde rundt hele bygget vårt. Man bestemmer selv hvor stort eller lite område man ønsker at et Snapchatfilter skal gjelde for. Prisen vil variere avhengig av størrelsen på og populariteten i området du vil dekke, samt hvor lenge du vil at filteret skal være aktivt.

Snapchatfilter til fest! Slik lager du ditt eget

I vårt tilfelle vil et Snapchatfilter til julebordet koste oss 52 kroner fra klokken 18:00 til 03:00, det vil da dukke opp for de som befinner seg inne i bygget vårt i valgt tidsrom, med noen kjappe «swipes». Så da er det bare å si – god fest, og lykke til med filter!

Slik installerer du Snapchat på telefonen

Slik lager du Snapchatfilter fra mobilen

. 

Før du starter; Husk at det er lurt å lage Snapchatfilteret i god tid før festen/eventen. Normalt må du laste det opp 24 timer før det skal være tilgjengelig.

1. Åpne Snapchat.

2. Trykk på bitmojien din i øverste venstre hjørne.

3. Trykk på innstillingsikonet.

4. Trykk filtre & linser.

5. Lag filteret ditt.

6. Velg når og hvor du ønsker at geofilteret ditt skal vises.

7. Betal via appens betalingstjeneste.

8. Send inn til Snapchat.

9. Besøk ønsket område til ønsket tid.

Ønsker din bedrift et Snapchatfilter? Ta kontakt

Et Snapchatfilter i et avgrenset geografisk område for en helg, en dato eller hele året, eller som et nasjonalt filter på en merkedag , kan være en god mulighet for flere eksponeringer av din merkevare eller ditt produkt, som en del av en overordnet strategi.  Vi Sempro jobber tett med Snapchat i Norge og har dyktige designere, ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til  å se på muligheten til å designe et filter eller «Lenses» for din bedrift og finne fornuftige geografiske områder å «eie». Eller lag ditt eget filter og se hvordan det fungerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *