Sempro feirer 10 år – med 51 distriktskontorer

Tiårsdagen som digitalbyrå skulle feires med Svalbardtur for Sempros 51 ansatte. I stedet har hele bedriften fokus på å bistå alle sine kunder med å levere som normalt.

– Vi skulle gjerne feiret tiårsjubileum i Sempro med Svalbard-tur som planlagt, men i tråd med anbefalinger fra FHI så tar vi selvsagt vår del av dugnaden som må til for å sikre liv og helse, sier administrerende direktør i Sempro, Ole Ullereng.

Men selv om verden nå står i denne situasjonen, fokuserer Sempro på å opprettholde full drift.
– Sempro er nå satt i «Superflex Mode». Det vil si at vi drifter selskapet “remote” og at man jobber når man har best mulighet, så lenge leveranser og tidsfrister holdes. Alle våre systemer er skybaserte så vi er fullt operative og gjør alt vi kan for å hjelpe våre kunder i den situasjonen vi alle nå er en del av.

Vi er tilgjengelige for møter, men nå via virtuelle løsninger. Med unntak av dette jobber vi som normalt. Ifølge første analyse, internt, enda mer effektive enn når vi er på kontoret, betrygger Ullereng.

Ha is i magen

Kjetil Sinding Sempro
Kjetil Sinding – Strategisk rådgiver og partner i Sempro. Foto: Kenneth Madsø

Kjetil Sinding er gründer av og deleier i Sempro, og håper at både nye og eksisterende kunder klarer å se nyansert på det som skjer nå. Han mener at det meste bør styres av tallenes tale, og ikke av frykt.
– Vi vil skape målbare resultater som gir god avkastning for alle våre kunder. Det er kanskje mange som vil stoppe markedskampanjer i disse dager av ren frykt, men dette er et område som ikke skal styres av redsel. Det skal styres av tall.

Hvis tallene viser at man går i pluss og tjener penger på kampanjene sine så skal man bare fortsette. De kundene som gir gass nå vil dra i fra og tjene på det. Alle kunder som selger varer og tjenester på nett bør derfor kjøre på, de som ikke gjør det bør komme til oss for å få hjelp til å få sine varer og tjenester på nett, forklarer Sinding.

En eventyrlig reise

Sempros reise startet for ti år siden rundt et kjøkkenbord i Moss. To kløktige karer, nevnte Kjetil Sinding og makker Terje Skarpnord, tenkte at Google kunne gi nye, spennende mulighet for bedrifter og de valgte å hoppe ut av eksisterende jobber og satse på egen hånd. De er svært stolte av det de har fått til.
– Det har i det store og hele vært en veldig positiv reise. Det er klart det av og til har vært tøffe tider og mange bekymringer. Vi har jobbet vanvittig mye, men når det er gøy og man liker det man driver med så tåler man så uendelig mye mer, forteller Kjetil Sinding.

Unge talenter får sjansen

En annen viktig faktor som gjør at dette har vært så positivt for gründerne er de ansatte i Sempro. Mange mennesker som vil mye, med en positiv innstilling, som skaper fine arbeidsdager og gode resultater for kundene. Det gjør Sinding og de andre eierne stolte.
– Jeg er veldig stolt over at vi hvert år har skapt vekst og positive resultater. Og jeg er stolt av å kunne være med på å skape en karriere og et livsgrunnlag for så mange unge mennesker. Jeg er imponert over at vi har stått så støtt der andre konkurrenter har feilet og falt av.  Og jeg er stolt av å ha skapt en trygg hverdag for folka og deres familie, sier Sinding.

10 år med vekst

Ti år senere er fremdeles hovedkontoret i Moss, men det har blitt distriktskontor i Oslo også – og to har blitt til 51 digitale spesialister, som hver dag hjelper kunder med å nå sine mål med digitale virkemidler.
– Vi kan altså legge bak oss ti år med sammenhengende vekst i omsetning og ansatte. Og ikke minst ti år med lønnsom drift. Det er vi ordentlig stolte av, sier gründer og jubilanten, Sinding.

Bra folk gir gode leveranser

Ole Kristian Ullereng Administrerende Direktør i Sempro
Ole Kristian Ullereng – Administrerende direktør i Sempro. Foto: Erik Hannemann

Sempro har i disse årene utviklet seg til å bli ett av landets ledende uavhengige digitale byrå på ti år – både i kraft av sin størrelse, men ikke minst på bakgrunn av sine tjenestespekter.
– Vi har 51 digitale spesialister innen fagfelt som teknisk utvikling, film- og innholdsproduksjon, analyse og strategi samt digital distribusjon, som hver dag jobber sammen for å nå kundens forretningsmål.

Sistnevnte, å oppnå kundens forretningsmål, er hvorfor vi er til og reflekteres i vår visjon: “Sammen skal vi skape det anbefalte byrået i Skandinavia”. For å bli anbefalt må vi både skape fantastiske resultater for våre kunder, men også være hyggelige å jobbe med – den kombinasjonen streber vi etter hver dag, forteller Ole Ullereng.

Ikke størst, men anbefalt

Gründer og deleier Kjetil Sinding er enig. Det er ikke størrelsen det kommer an på. Det er resultatene som gjelder for gjengen i Sempro. Også når det kommer til de langsiktige målene.
– Jeg håper ikke vi er Norges eller Skandinavias største, jeg håper vi er det anbefalte byrået. Jeg håper ikke vi jobber med de største merkevarene i hver kategori, men de som utfordrer, de som strekker seg litt lengre, som er litt raskere og litt tøffere enn markedslederen i sin kategori.

Dette er en kundegruppe som er morsom å jobbe med og som vi strekker oss langt for å skape fantastiske resultater for. Jeg tror vi kommer til å være kjent for å være det byrået du henvender deg til når du skal vokse og flytte merkevare, avslutter Sinding.

Hilsen fra noen av våre hjemmekontor - Sempro AS
De to første dagene med hjemmekontor har fungert godt for våre 51 medarbeidere. Vi har stresstestet Hangout og våre prosjektverktøy, og ifølge tilbakemeldingene så langt så går det veldig bra. Foto: Sempro AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *